»

GARANCIA, JÓTÁLLÁS:

Az Ön által vásárolt óra/ékszert mielőtt elküldjük Önnek, minden esetben gondosan átvizsgáljuk. Csak kifogástalan terméket postázunk. A minőség megőrzése érdekében felhívjuk szíves figyelmét a rendeltetés szerinti használatra. Az órákat ékszereket felöltözés után utolsóként rakjuk magunkra. A legtöbb ékszerben aludni, házimunkát végezni, nem szabad. Az ékszerek és órák egymás melletti viselése felületi kopást okozhat, amire garanciát vállalni nem tudunk. Ütéstől, szakítástól, egyéb külső behatásoktól, vegyszerektől óvni kell az órákat és ékszereket is. A nem rendeltetésszerű használatból eredő károkért felelősséget nem vállalunk.

Termékeinkre rendeltetésszerű használatuk mellett a termék átvételétől számított 3 hónap (90 naptári nap) garanciát vállalunk. 10.000 ft-nál magasabb összegért vásárolt karórára a garanciaidő 1 év. Probléma esetén minden esetben írjon email-t a katalaba@bizsutanya.hu email címre, majd a terméket gondosan becsomagolva, hogy a szállítás alatt ne sérülhessen, küldje vissza a címünkre. A nem megfelelő csomagolásból eredő károkért a feladó felelős.

Ha a csomag magassága nem haladja meg a 2,4 cm-t, POSTAKÉSZ! AJÁNLOTT BORÍTÉKBAN javasoljuk a postára adást. (ez a legolcsóbb módja a visszaküldésnek - normál méret 430.-ft, közepes méret 555.-ft). Sima levélben (nem nyomon követhető) csak saját felelősségére adja postára a csomagot!

2017. január 1-jétől azokat a küldeményeket, amelyeket alakjuk/méretük miatt nem lehet levélszekrénybe helyezni (2,4 cm-nél vastagabb) a Magyar Posta csomagküldeményként veszi fel és kezeli. Ezeknek a csomagoknak a postázási költsége kb. 1300-1600 ft.

FONTOS! A termék visszaküldésével kapcsolatban felmerült költségek minden esetben a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat nem áll módunkban átvenni! (45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet)

A postacím, ahová a terméket postázni kell: Bánházi Imréné, 4405 Nyíregyháza, Százados utca 8.

A visszaküldés díján felül a vásárlót semmilyen más költség nem terheli, a cseretermék szállítási költségét a  BizsuTanya vállalja.

A karórákban található elemet ajándékba adjuk, az ELEMRE GARANCIA NINCS!

FONTOS! Az elemcserén kívül csak saját felelősségére engedje belenyúlni az órásmestert az óra szerkezetébe, mivel azzal megszűnik a garancia. Ebben az esetben a javítás költségét Önnek kell állnia, illetve a továbbiakban minden problémával az óráshoz kell fordulnia.

Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatból eredő károknak megtérítése a vásárlót terheli!

MTYwYjNlOG